12 Aralık 2011 Pazartesi

ORHANELİ GEZİSİ

Bursa orhanelide arıcılık yapan mirilliyi ziyarete gittik,şimdiye kadar sanaldan tanıştığım ali türk,muhteşem turunç,saim ahmet gürel,sadri demircioğlu,efrağim korkut,zafer anlayışlı,ilhami uyar,hakim zaim abi ve fatih mirilli ile şahsen tanışmış oldum,gelenlerede bizi ağırlayan mirilliyide çok teşekkür ederim, sadri abinin sunni tohumlama aletini görme fırsatımda oldu,biryandan alet inceleniyor bir taraftan salepler içiliyor mirillinin arılıktayız oradan köye geçildi ve yemek için meydan ateşi yakıldı ve yemek faslına geçildi,gün boyunca çok keyifli zaman geçirdim,gerçek dostluk ve arkadaşlık bu olsa gerek.

10 yorum:

muhteşem turunç dedi ki...

Serdar abi evet dediğin gibi her şey güzeldi ve yüzyüze görüşme imkanı bulduk. Mirili Fatih kardeşime teçekkürler.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Serdar Bey.

Sanal alemda tanışan arıcıların bir araya gelerek yakınen tanışması için çok güzel ortam oluşturuyor bu tür toplantılar.

Hem düzenleye ,hemde katılımcılara teşekkür etmek lazım.

SLM ve Muhabbetle...

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

Serdar bey,arıcıların sanal tanışmasını vicahiye çevirmişsiniz. Bulunmak isterdim ama yerimin uzaklığı çok şeye engel.Saglıcakla kalın.

evangelos naxios dedi ki...

Merhaba Serdar,cok guzel!!!
Selamlar.

miriliburak dedi ki...

Serdar abi selamlar tanıştığımıza çok memnun oldum. Sizler ile birlikte olmak benim açımdan sevindirici bir durum çok sağolun.
Tekrar görüşmek üzere inşallah...

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Serdar yav biz buradan bir fireyle geldik, siz oradan 2 fire birden verdiniz, durup duruken aklıma geldi.

Arıcılar güzel bir gün yaşadılar, işin garip tarafı Fatihi ben ve hacı bir sefer gördü, gelen misafirler ise ilk defa gördüler. Siz ve Mehmet beye katıldığınız için teşekür ediyorum, ileri bir tarihte sizede gelecegiz ama o kadar davet varki ne yapacağız bilemiyorum. sağlıcakla kalın.

SERDAR ÖZHAN dedi ki...

Muhteşem abi bu görüşmeye fatih sebeb oldu bende kendisine teşekkür ediyorum.sağlıcakla kal abi.

Yusuf bey evet bu tür toplantılar çok güzel ortamda geçiyor,bende teşekkür ediyorum herkese,ama açıkça belirteyimki ben sizinde gelmenizi bekliyordum,selamlar.

Vecdi bey evet çok güzel oldu bu tanışma ortamı,kısmetse sizinlede görüşürüz inşallah,salıcakla kalın.

Teşekkürler sayın Naxos.

Fatih abi seninle tanıştığıma bende çok memnun oldum,bundan sonra sık görüşürüz inşallah.

Ali abi firelere benimde canım sıkıldı sizlerle tanışmaların çok istiyordum,ama biri hastalanmış yapcak bişey yok diğeride işi gereği gelemedi napalım başka sefere inşallah,bende teşekkür ediyom geldiğiniz için abi,bizede gelirseniz çok seviniriz,zamanını siz bilirsiniz artık,sağlıcakla kal abi.

İlhami Uyar dedi ki...

Serdar bey hava soğuk olmasına rağmen muhabbet ortamı ısıttı,dostluk herşeyin önünde ,ümarım bu güzellikler artarak devam edecektir.Saygılarımla

KIRKBİRÇİÇEK BAL VE ARICILIK dedi ki...

Selamün Aleyküm
Serdar bey Kardeşim.Bloğunuzdan çok önceden haberdardım.çalışmalarınızı yakınen takip ediyordum Çok beğeniyordum ancak yorum yapamıyordum.Sizinle Fatih beyinde evinde tanışma imkanımız oldu.Sizleri de Gölcük - Halıdereye beklerim.Dostluklar basit bir geziyle küçük bir sohbetle kurulur ama kolay kolay yıkılmaz.Dostluğumuz daim olsun inşallah.Ali beyin Yardım ve teşvikleriyle yeni bir sayfamız oldu.Bundan böyle Allah'dan bir mani olmassa aranızdayım.Selamlar...

SERDAR ÖZHAN dedi ki...

İlhami bey söylediklerinize aynen katılıyorum,işin içinde dostluk olmasa zaten bu şekilde kim nereye kime giderki ,sağlıcakla kalın.

Aleyküm selam ,Efraim bey tanıştığımıza bende memnun oldum,blogta tam istediğim gibi haber yapamıyorum diğer abilerim gibi ama birşeyler yazmaya çalışıyorum işte beğendiğinize sevindim,bloğunuz hayırlı olsun sizdende öğreneceğimiz çok şeyler olduğuna inanıyorum,kısmet inşallah birgün bizde geliriz özel sektörde çalışmanın zorluklarından biriside zaman işte,gönüller bir olsun,bu guruba giren birdaha çıkamıyor zaten ,sağlıcakla kalın.