14 Kasım 2009 Cumartesi

RÜŞETTEN HABERLER

Rüşeti kontrolünü yapmak için açtığım sırada daha invertle sakinleştirmeye kalmadan saldırıya uğradım.kapatıp tekrar invert şurup üzerlerine sıkarak yavaşça açtım. hala çok saldırgan oldukları için tek çerçeve çekebildim ondada bal stoğunun azaldığını farkederek bal takviyesi yaptım.Bu arada A dan Z ye aşılanmış oldum.

4 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Özhan,hayatımızda ihmallere yer yok,öyle değilmi,emniyet kemeri bağlamak,araçkullanırken cep telefonuyla konuşmamak,vesaire,maske ve körüğü her zaman kullanmak arıcılığın olmazsa olmazlarından değilmi?İşin sevinilecek tarafı kışa girerken aşı olmuşsunuz,bu yönüyle faydalı olabilir.Sorunsuz ve kayıpsız kış sezonu geçirmeni,işlerinde başarı dileklerimi iletiyor,saygılar sunuyorum.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Serdar Bey.

Kış öncesi aşınızı yaptırmışsınız.Sağlık olsun.İlhami abi haklı fakat arıcı da arasıra iğne yemeli ki bağışıklığı kaybolmasın :))

SERDAR ÖZHAN dedi ki...

Haklısınız sayın Uyar emniyet tedbirleri bencede çok önemli fakat körük devamlı arılıkta olduğu için invertle idare ediyorduk,bu sefer kurtulamadık saldırıdan,sizede kayıpsız bir kışlama sezonu dilerim.
Evet Yusuf Bey ne kadar aşı varsa hepsini oldum inanın sezon boyunca bukadar iğnelenmemiştim,selamlar.

Unknown dedi ki...

mübarek kurban bayramınızı en içten duygularımla kutlar hayırlara vesile olmasını yüce mevlamdan niyaz ederim
Asım KADIOĞLU